Blog

Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery

Večni trend, ki je vedno v modi! Srebrni dekor

 Srebrna barva v opremljanju stanovanja ali prostorov še nedavno ni bila pretirano priljubljena, v zadnjem času pa prevladuje povsod, tako v modi kot v trendih notranje opreme. Je nevtralna in hkrati uravnotežena – a čeprav je videti nekoliko bolj hladna in konzervativna, je idealna za kombiniranje z bolj intenzivnimi barvami. Odvzema jim pretirano intenzivnost in ravno zato pridejo bolj do izraza. Prav tako je skrbno izbrana kombinacija srebrnih dodatkov v kombinaciji z drugimi dekor dodatki lahko videti zelo luksuzno, dodelano in sofisticirano!
Poznamo več odtenkov srebrne barve, a srebrna barva le redko poponoma prevlada pri ureditvi interierja, vendar je idealna za različno poigravanje z slogi opremljanja. Naj izpostavimo primer kombinacije bele in srebrne barve, ki deluje preprosto in pomirjujoče in modno. Skrbno izbrana kombinacija bele in srebrne barve v vsak izbran prostor ali kotiček doda nekaj osebnosti.
Srebrna barva dodatkov in dekorja je super izbira za minimalističen slog, ki je trenutno en izmed bolj priljubljenih trendov opremljanja prostorov.

Read More
Preproge >

Rustikalni chic se vrača!Združevanje sodobnega in rustikalnega sloga je priljubljen trend, ki v trenutku poskrbi za popestritev prostora. Eleganten in »chic« rustikalni videz lahko dosežete, če preprosto združite bolj sodobno in rustikalno notranjo opremo ter dekor. V prostor dodajte elemente, ki spominjajo na bolj podeželski slog,  z dodatki pa lahko popestrite za bolj sodoben videz čistih linij. Bodite ustvarjalni, saj ni nujno, da je takšen slog okraševanja videti starinsko, ceneno ali obrabljeno.  Rustikalni »chic« je doživel svoj veliki povratek, vseeno pa bodite previdni pri izbiri pohištva in dekorja! Dekor v rustikalnem stilu naj bo obarvan v bolj tople tone, ki bodo v kombinaciji z lesenimi dodatki vaš prostor spremenili v prijetno in toplo okolje.
Materiali naj bodo bolj naravni. Les, opeke, volna in krzno so prava izbira-tudi kot dodatki! Rustikalni chic je trend, ki dovoljuje mešanje sodobnega in starega, zato lahko brez skrbi v prostor vnesete dodatke, ki so mešanica obojega. S tem boste dosegli prefinjen in uravnotežen dizajn prostora.

Preproge >

Les, luksuzni element naraveTrendi v opremljanju so bili v letu 2017 zelo izraziti, izmed vseh pa nedvomno izstopa trend lesa, ki je doživel ponovni preporod v trendih designa in opremljanja. S svojo umirjenostjo in naravnim faktorjem je les doživel preobrazbo, v smislu iz tradicionalnega pojmovanja dodatkov k bolj minimalistično sofisticiranem in sodobnem ozračju. Najnovejši trend v notranji opremi je zagotovo umirjena igra obdelave pohištva, ki ga povsem nepričakovano krasi groba struktura na videz povsem neobdelanega lesa. Nov način opremljanja prostorov je zato edinstvena in luksuzna mešanica mojstrstva človeka in narave.
Drzna kombinacija lesa in notranje opreme se s svojim naravnim efektom v trenutku spremeni v sofisticiran in lahkoten prostor, ki izraža toplino in povezavo z naravo. Element lesa, je lahko odlična popestritev tudi za bolj formalne prostore, saj s svojo elegantno in naravno umirjenostjo v okolje prinaša udobje in se zoperstavlja modernim in čistim linijam. »Vrnitev k naravi« je pomemben trend, ki je zaznamoval letošnje leto, prav tako pa bo narekoval trende opremljanja tudi v prihajajočem letu.

Read More

PROMO_SPOT_Velana_2017 from on Vimeo.

VideoRead More
Standard Post with Gallery
Standard Post with Gallery

Trendi novoletne dekoracije v Velani!

 Prazniki se tradicionalno vedno pričnejo s prižigom prve adventne svečke. Vendar v današnjem hitrem tempu življenja mnogi pozabijo na tradicijo in tako se praznično vzdušje pogosto prične že v času meseca novembra. Letos se v Velana Living vračamo na tradicionalne zlate, srebrne in svetleče dekoracije,  še posebej pa so priljubljeni novoletni dodatki v stilu lesa.
Letošnji novoletni trendi se obračajo nazaj k tradiciji, izstopajoče barvne okraske so zamenjali umirjeni in bolj trendovsko sofisticirani zlati in srebrni dodatki, ki bodo prava izbira tudi za okrasitev novoletne jelke. Prav tako lahko opazimo izstopajoče dodatke tudi v beli barvi, ki dodajo poseben čar.
Okrasite svoj dom v novoletno opravo Velana Living dodatkov in se prepustite toplemu in prijetnemu vzdušju praznikov. Opojni vonj dišečih sveč, novoletna dekoracija in topel dom bodo pričarali čudovito praznično vzdušje.

Read More

"Your home should tell the story of who you are, and be a collection of what you love brought together under one roof."

Nate Berkus
Sedežne garniture Povezava